”only… five”

15 Δεκεμβρίου 2006 – 31 Ιανουαρίου 2007

Μανόλης Γιανναδάκης – Γιώργος Κατσάγγελος – Βελισσάριος Κρίστιτς – Κωστής Τριανταφύλλου – Γιώργος Τσακίρης

 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2006 η γκαλερί Παπατζίκου στη Βέροια παρουσιάζει την ομαδική έκθεση των  Μανόλη Γιανναδάκη, Γιώργου Κατσάγγελου, Βελισσάριου Κρίστιτς, Κωστή Τριανταφύλλου, Γιώργου Τσακίρη.   Με την έκθεση αυτή η Βίκυ Παπατζίκου εγκαινιάζει τον εκθεσιακό χώρο επί της οδού Αγ. Αντωνίου, όπου και φιλοδοξεί να παρουσιάσει το έργο καλλιτεχνών της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Ο Μανόλης Γιανναδάκης σπούδασε Γραφικές Τέχνες στη Σχολή Δοξιάδη και Χαρακτική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών. Διδάσκει Χαρακτική ως  Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ.

Ο Γιώργος Κατσάγγελος σπούδασε Φωτογραφία με υποτροφία στο Brooklyn College της Ν. Υόρκης και αποφοίτησε με masters of Fine Arts στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Ο Βελισσάριος Κρίστιτς σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Βελιγραδίου, στην Εικαστική Ακαδημία της Βιέννης και στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Σήμερα είναι Καθηγητής Ζωγραφικής στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Βελιγραδίου.

Ο Κωστής Τριανταφύλλου σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό Καποδιστριακακό  Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII, Licence Φιλοσοφίας και Licence και Maitrise Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων, του τμήματος Κινηματογράφου και Καλών Τεχνών. Ασχολείται με τον Κινηματογάφο και την Ποίηση.

Ο Γιώργος Τσακίρης σπούδασε Ηλεκτρονικός , Ζωγραφική και Χαρακτική στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας. Διδάσκει Ζωγραφική ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών  του Α.Π.Θ.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Φωτογραφίας και Κατασκευών.

Διάρκεια έκθεσης έως  31 Ιανουαρίου 2007.

Ώρες λειτουργίας.  Τρι- Πεμ- Παρ  17.00-21.00    /     Τετ- Σαβ    10.00-14.00