ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 

Η χρέωση της αποστολής ρυθμίζεται βάσει της τιμολογιακής πολιτικής των ΕΛΤΑ courier. 

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας. 

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς. 

Προσοχή:  H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση. 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  

Α/ ΕΛΛΑΔΑ  

H χρέωση της αποστολής ρυθμίζεται βάσει της τιμολογιακής πολιτικής των ΕΛΤΑ courier. 

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με ΕΛΤΑ courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 4-5 εργάσιμων ημερών εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. 

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email eshop@papatzikou.gr ή τηλεφωνικά στο + 30 2331400998 

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που θα παραγγείλετε on line από τo κατάστημά μας  χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. 

 

Β/ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ  

1.Παραγγελίες από χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με ΕΛΤΑ courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 5-7 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. 

Η χρέωση της αποστολής ρυθμίζεται βάσει της τιμολογιακής πολιτικής των ΕΛΤΑ courier. 

2.Παραγγελίες από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με ΕΛΤΑ courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός  15-20 εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. 

Η χρέωση της αποστολής ρυθμίζεται βάσει της τιμολογιακής πολιτικής των ΕΛΤΑ courier.. 

Προσοχή: Όταν γίνονται παραγγελίες από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο εκτελωνισμός των προϊόντων στη χώρα παράδοσης είναι ένα επιπλέον κόστος και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Οι χρεώσεις και οι φόροι διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.