Ολοκληρώσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής που σας περιγράφουμε παρακάτω: 

1. Αντικαταβολή (αποκλειστικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Για αγορές μέχρι το ποσό των 450 ευρώ συνολικά και μόνο για την Ελλάδα, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον μεταφορέα, τη στιγμή που θα το παραλάβετε. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 1,50 ευρώ (με ΦΠΑ). 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε, εάν προτιμάτε, να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μας στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και να μας ενημερώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 

α)  στέλνοντας email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@papatzikou.gr  (να αναγράφεται στο καταθετήριο το όνομα του καταθέτη) 

β)  τηλεφωνικά στο 2331400998 ή 6972913970   

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  

ΙΒΑΝ: GR 3401103250000032500445203

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ 

SWIFT: ETHNGRAA 

Προσοχή: Για να αποσταλεί η παραγγελίας σας θα πρέπει να έχουμε λάβει αποδεικτικό της πληρωμής σας. 

3. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. 

Στην ιστοσελίδα μας www.papatzikou.gr  μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. 

Σε περίπτωση που από την παραγγελία σας ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και χρεωθεί όλο το ποσό στην κάρτα σας, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, θα γίνει επιστροφή χρημάτων μέσω της ίδιας της κάρτας σας. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. 

Δε συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές.