Κάτω από τον τίτλο «Ουρανοί», ο εικαστικός Παύλος Βασιλειάδης δημιουργεί χώρους και εικόνες, όπου ο επισκέπτης ταξιδεύει σ’ ένα σύμπαν μορφοποιημένο από μύθους/ αστερισμούς.. Η μυθογραφία του αυτή άλλοτε υποβάλλει τον θεατή ‘εστιάζοντας στην ψευδαίσθηση’ και άλλοτε μεταμορφώνεται σ’ έναν κόσμο πολύχρωμο.
Ενώ οι λέξεις ‘’εντός- εκτός’’ προστίθενται στον τίτλο ‘’Ουρανοί’’ με διάθεση να προσδιορίσουν τον τόπο – χώρο της έκθεσης.
Πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε διαφορετικά περιβάλλοντα – συνθήκες παρουσίασης του έργου του Π. Βασιλειάδη. Για το σκοπό αυτό επιλέγουμε να παρουσιάσουμε ζωγραφική και κατασκευές στο χώρο της γκαλερί «εντός» και «εκτός» του χώρου της γκαλερί (Ελ. Βενιζέλου 43 – πρώην κατάστημα Α.Τ.Ε) δυο εγκαταστάσεις και έργα μεγάλων διαστάσεων που μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μια συμπαντική ατμόσφαιρα.
H Ιστορικός Τέχνης Αρετή Λεοπούλου γράφει για το έργο του (…)Τον Βασιλειαδη τον απασχολεί η δημιουργική πρόσληψη των έργων του από το κοινό, η διάδραση και το παιχνίδι του αμφιλεγόμενου με το θεατή, άλλοτε παίζοντας με την ψευδαίσθηση, άλλοτε εστιάζοντας στην απόλυτα ρεαλιστική (υπέρ-ρεαλιστική;) οπτική.