Η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ παρουσιάζει από 8 Μαΐου έως 18 Ιουνίου τέσσερις γνωστούς καλλιτέχνες , τους Γιάννη Μαβίδη, Δημήτρη Ξόνογλου, Ανδρέα Τσορντανίδη και Γιώργο Τσακίρη.
Η έκθεση έχει τον τίτλο ‘’ΤΙΜΗςENEKEN’’. Οι ανωτέρω εικαστικοί δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν δουλειά τους στην γκαλερί καθότι εδώ και χρόνια είναι συνεργάτες αυτής. Αυτό που τους φέρνει τώρα κοντά είναι η πολύχρονη φιλία τους, η επιφάνεια της ίδιας διάστασης του τελάρου (24Χ30εκ.) όπου επάνω σ΄ αυτήν την επιφάνεια προτρέπονται να γράψουν – ζωγραφίσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες επίσης η ίδια χρηματιστηριακή τιμή που έχουν και τα ογδόντα έργα των τεσσάρων καλλιτεχνών που παρουσιάζονται στην έκθεση (20Χ4=80) και όχι κάποιες φορμαλιστικές συγγένειες.
Με διαφορετικές αφετηρίες, διαφορετικές σπουδές εδώ και χρόνια ο καθένας τους ακολουθεί και πορεύεται μέσα από τα δικά του καλλιτεχνικά μετερίζια. Μελετούν την ανθρώπινη φύση, τον χώρο, το τοπίο, τη ζωή, την ύλη. Όλοι τους έχουν δείξει έργα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως και σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

εγκαίνια: Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 8 το βράδυ.