Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο περίπτερό μας, στην 1η Art-Thessaloniki International Art Fair, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO, από 1 έως 4 Δεκεμβρίου 2016.
Συμμετέχουμε με την ομαδική έκθεση ”ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΜΑ” μια έκθεση θεσμός, καθώς φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στα εικαστικά δρώμενα.
===================================================
Η Art-Thessaloniki Fair είναι μια συνεύρεση αιθουσών τέχνης, που επενδύει στη γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, την πολυπολιτισμική της ταυτότητα με τους ιδιαίτερους δεσμούς της με τις χώρες των Βαλκανίων, την Ρωσία, το Ισραήλ, την Τουρκία και την πλούσια και μακραίωνη ιστορία της.
Η Art-Thessaloniki Fair με ένα εκτενές παράλληλο πρόγραμμα που θα αγκαλιάσει ολόκληρη την πόλη, περιμένει να καλωσορίσει πολλούς επισκέπτες, συλλέκτες, αγοραστές και γκαλερί από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Ιαπωνία, το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Ρωσία, τις Βαλκανικές χώρες και τις ΗΠΑ, που θα συμμετάσχουν και θα την επισκεφθούν. Ανάμεσα στα πολλαπλά παράλληλα γεγονότα, αξίζει να αναφέρουμε ενδεικτικά, Τιμώμενοι Καλλιτέχνες Γλύπτης Θόδωρος/Theodoros, ζωγράφος Νίκος Σαχίνης. “Άλλοι – Άλλοτε – Τώρα” , επιμέλεια Χάρης Σαββόπουλος, Λουΐζα Αυγήτα, “outsider art/ έκκεντρη τέχνη”, επιμέλεια Παύλος Βασιλειάδης, Σάνια Παπά, “Jewish Museum” με την επιμέλεια της Drorit Gur Arie (Director of Petach Tikva Museum of Art), “Collector’s eye Ι”, ο εικαστικός Μάριος Πράσινος και καλλιτέχνες της γενιάς του 50’, συλλογή Κωστόπουλου, επιμελητής Μάνος Στεφανίδης, “Collector’s eye ΙΙ”, contemporary art collection, συλλογή Άρις Στοϊδης, επιμέλεια Μαρία Κενανίδου “talks programme” με ιστορικούς τέχνης και ομιλητές από Ελλάδα, Ισραήλ, Τουρκία, Ιταλία, κ.α.
Με την υποστήριξη – συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και των πολυάριθμων φορέων της πόλης,